Facebook'ta Paylaş
Tıklayın, paylaşın!
Anlatımlı Örgüler
En yeni örgü örnekleri
En yeni dantel örnekleri
Yararlı Bilgiler
İletişim
örgü
kadınlar sitesi
domain

Kadınlar Sitesi

Mail grubumuza ücretsiz üye olun, haberler e-postanıza gelsin. E-postanızı yazın ve kaydolun sonra da mailinize gelen iletiyi onaylayın
Google Gruplar
orgu-evi.com grubuna kayıt ol
E-posta:
Bu grubu ziyaret et

Dolgulu dantel örneği

Dolgulu dantel örneğiOrgu-evi.com'dan çok güzel bir dantel örneği daha. Dolgulu dantel örneği. Yatak örtüsü ya da oda takımı olarak yapabileceğiniz kare örtüdeki çiçekleri dolgulu yapın. 60 numara dantel ipliği kullanın.

Devamını oku...

 

Saray gülleri dantel örneği

Dantel örtülerÇok şık bir dantel örneği daha. 60 Numara dantel ipliği ile şömen olarak kullanacağınız örtüye ortadan başlayıp, önce bir yarısını sonra diğer yarısını ayrıntıdaki gibi yapın.

Devamını oku...

 

Cam güzeli dantel modeli

Dantel perde örneğiÇok şık bir model daha. Yine ilk olarak www.orgu-evi.com'da! Mutlaka incelemeniz gereken bir dantel örneği. Beğeneceğinize eminiz.

Devamını oku...

 

Dantel masa örtüsü (Gül Hatmi)

dantel-masa-ortusu-thumbnailEvinizi renklendirecek çok şık bir dantel masa örtüsü. Gül hatmi modeli. Tabii ki en güzel dantel modelleri için size www.orgu-evi.com  yeter!

Devamını oku...

 

Birbirinden güzel havlu kenarları

Birbirinden güzel havlu kenarı modelleri. Mutlaka görmeniz gereken havlu kenarı örnekleri..

Devamını oku...

 

Kalpli dantel modeli

Kalpli dantel örneğiGüzel, değişik bir dantel örneği. Denemenizi tavsiye ediyoruz. Detaylı resmi ve anlatımı için "devamını oku"ya tıklayın.

Devamını oku...

 

Üzüm dalı dantel örneği

Dantel örneğiMükemmel bir dantel örneği; ismi üzüm dalı. Detaylı resmi de mevcuttur. Evinize değişik bir hava kazandıracak bir dantel örneği.

En güzel dantel modelleri her zaman olduğu gibi www.orgu-evi.com'da. Sitemiz örgü ve dantel modellerinde Türkiye'nin en önemli sitesi konumundadır. Örmek bir yaşam tarzı...

Devamını oku...

 

Açıklamalı saç örgü bluz

Yenilenen www.orgu-evi.com hiçbir yerde bulamayacağınız örgü ve dantel modellerini size sunmaya devam ediyor. Sırada çok güzel açıklamalı bir saç örgü var. 5 numara şişle örülecek bu örgü 38 beden için anlatılmıştır ve miktarı 300 gr. dır.

 

Devamını oku...

 
Sitenize Ekleyin

Sitenize Örgü Evi Kodunu ekleyerek sitenizde örgü içeriği oluşturabilirsiniz.

          Kod için Tıklayın

Sitene ekle, destek ol
Google Bağlantılar